Hellävaraiset ZenSetiv-silikonilaastarit suojaavat ihoa

Helppo asettaa valmiin halkion ansiosta

ZenSetiv – silikonilaastari on hellävarainen itsekiinnittyvä laastari, jota voidaan käyttää väliaikaisen tai pysyvän kirurgisen avanteen ympärillä, jossa tarvitaan suojaa erilaisten lääketieteellisten tarvikkeiden, kuten katetrien, letkujen ja dreenien ympärille.

Helppokäyttöinen, valmiin halkion ansiosta nopea asettaa paikoilleen. Ei ärsytä ihoa ja helppo irrottaa, tyyny imee mahdolliset eritteet.

Soveltuu hyvin erityisesti PEG-letkujen yhteydessä käytettäväksi.

”Neljän viikon kokeilujakson jälkeen ZenSetiv – laastarit osoittautuivat erinomaisiksi Peg-potilaiden hoidossa, ja mikä tärkeintä, potilaat itse olivat hyvin tyytyväisiä laastareihin. He pitivät erityisesti siitä, että laastarit ovat helppokäyttöisiä ja tuntuvat hyvältä iholla.

Olen ottanut ZenSetiv – laastarit osaksi päivittäisiä hoitorutiineja kaikille potilailleni. Peg – letkun vaihdon jälkeen, on letkun juurella käytettävä päivittäin sidosta. Tarkoituksena on estää ihoärsytystä. ZenSetiv – silikonilaastarin tyyny imee gastrostoomakanavasta sekä sen ympäriltä tulevat eritteet. Pehmeä silikonigeeli kiinnittää laastarin iholle välittömästi ja suojaa ihoa.”

Pia Riipinen, Kirurgian poliklinikka, Päijät-Hämeen keskussairaala

Pia Riipisellä Päijät-Hämeen keskussairaalasta ja Satu Lämsällä Rovaniemen keskussairaalasta on erittäin hyviä kokemuksia tuotteista, lue raportit kokonaisuudessaan:

Käyttökokemukset 1 (.PDF)
Käyttökokemukset 2 (.PDF)
Tuotesivulle

Rauno Arponen
Toimitusjohtaja / Managing Director

+358 40 068 4018
rauno.arponen@medfanet.fi

Carla Myller
Markkinointipäällikkö / Marketing Manager

+358 41 543 8282
carla.myller@medfanet.fi

Carita Arponen
Myyntikoordinaattori / Sales Coordinator

+358 10 328 0260
carita.arponen@medfanet.fi

Tilaa tuoteluettelomme työpisteellesi!

Haluaisitko tuotenäytteitä potilaallesi, esitteitä, tuoteluettelomme tai ehkä antaa palautetta?

TILAA NÄYTE