Renew Insert

Hellävarainen silikonitulppa ulosteinkontinenssin hoitoon

Renew Insert

Renew Insert – ulosteinkontinenssin hoitoon

Hellävarainen silikonitulppa

Itsevarmuus ja kontrolli suolentoimintaan, mukavuutta unohtamatta. Innovatiivinen ratkaisu ulosteen karkailuun.

Renew Insert -silikonitulpat ovat erittäin pehmeitä ja istuvat kehon muotoihin, sulkien peräsuolen tiiviisti ja näin estäen ulosteen karkailua. Luotettava ja huomaamaton ratkaisu anaali-inkontinenssiin, mahdollistaen tavallisen, aktiivisen arjen.

Yhtä Renew Insert -tulppaa voidaan käyttää vuorokausi, aina seuraavaan ulostuskertaan tai se voidaan vaihtaa haluttaessa. Yksinkertainen käyttää, jokainen tulppa on yksittäispakattu yhdessä kätevän, kertakäyttöisen asettimen kanssa.

  • Huomaamaton ja tehokas ratkaisu ulosteinkontinenssin hoitoon

  • Pehmeää ja taipuisaa silikonia joka mukautuu kehon mukaan, palkittua muotoilua

  • Miellyttävä käyttää

  • Hygieeninen vaihtoehto vaipoille, helppokäyttöinen aplikaattori

  • Turvallinen käyttää päivällä ja yöllä, helppo poistaa haluttaessa

  • Kaksi kokoa, Regular ja Large

  • Kokeilupakkauksen avulla on helppo määrittää sopiva koko

Tuotetiedot

  Pakkauskoko Myyntierä Tilauskoodi/REF
Renew Insert Regular 30 kpl 30 kpl FG730
Renew Insert Large 30 kpl 30 kpl FG731
Renew Insert kokeilupakkaus 2 kpl (sis. 1 regular, 1 large) FG716

Hellävaraiset ja huomaamattomat Renew Insert – silikonitulpat ulosteinkontinenssiin. Renew Insertit ovat pehmeitä ja helppoja käyttää.

Nicolalla on ollut aktiivinen ura ja hän kasvatti kolme lasta – ulosteinkontinenssi kuitenkin alkoi rajoittamaan hänen elämäänsä, ongelman pahentuessa vuosien myötä. Renew Inserttien ansiosta hän sai omien sanojensa mukaan oman itsensä takaisin, sillä nyt hänellä on vapaus tehdä juuri niitä asioita joita hän haluaa, silloin kun hän haluaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Kyllä. Yhdysvalloissa tehdyissä kliinisissä tutkimuksissa osoitettiin, että Renew Insert -tuotteet ovat turvallisia ja vähentävät ulosteen karkailua jopa 81,8 %*.

*Yhdysvaltalainen kliininen tutkimus (Renew 210 CLD, julkaistu julkaisussa Dis Colon Rectum; 58: 892-898.

Kyllä. Kliinisissä tutkimuksissa osoitettiin, että Renew Insert -tuotteet ovat pehmeitä, että ne mukautuvat kehon muo-toihin ja että niitä on miellyttävä ja helppo käyttää *. Renew Insert -tuotteen asianmukainen asettaminen ei aiheuta kipua. Noudata käyttöohjeita vaihe vaiheelta. Jos olosi on epämukava, keskeytä käyttö.

*Yhdysvaltalainen kliininen tutkimus (Renew 210 CLD, julkaistu julkaisussa Dis Colon Rectum; 58: 892-898.

Kun Renew Insert on asianmukaisesti paikallaan, yläkiekko lepää peräsuolen sisäpuolella ja pohjakiekko on peräaukon ulkopuolella. Mitään epämukavaa oloa ei pitäisi tuntua.

Renew Insert -tuotteita voidaan pitää käytössä jatkuvasti, päivällä ja yöllä. Yksittäistä tuotetta voidaan pitää paikallaan, kunnes ulostat seuraavan kerran, tai se voidaan vaihtaa uuteen haluttaessa. Kun tuote työntyy ulos, voit korvata sen uudella tuotteella. Älä koskaan käytä useampaa kuin yhtä Renew Insert -tuotetta kerrallaan.

Voit istua vessanpöntöllä ja asettaa Renew Insertin etu- tai takakautta. Voit myös maata sängyllä. Käytä mitä tahansa asentoa, joka tuntuu sinulle mukavimmalta ja helpoimmalta.

Ei. Kliinisellä tutkimuksella on osoitettu, että Renew Insert tulee ulos seuraavan ulostuksen mukana *. Renew Insert on suunniteltu siten, että ylä- ja alakiekot pitävät sitä paikallaan peräsuolikanavassa peräsuolen ja peräaukon välissä. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että Renew Insert liikkuu peräsuolen sisään, se työntyy ulos luontaisesti seuraavan ulosteesi mukana.

Jos näin tapahtuu, voit vain vaihtaa tuotteen uuteen Renew Insert -tuotteeseen. Jos käytät Large-kokoista Renew Insert -tuotetta, ja sinulla on ilmavaivoihin liittyviä vaivoja (suolikaasua), kokeile Regular-kokoista tuotetta.

Kyllä. Renew Insert mahdollistaa edelleen suolikaasujen päästämisen. Jos käytät Large-kokoista Renew Insert -tuotetta, ja sinulla on ilmavaivoihin liittyviä vaivoja (suol-kaasua), kokeile Regular-kokoista tuotetta.

Kyllä. Voit harrastaa kaikkia aktiviteettejasi, kun käytät Renew Insert -tuotetta. Sitä voi käyttää myös seksin aikana.

Rentouta lihaksesi ja vedä pohjakiekkoa peräaukolta ulospäin, poista Renew Insert ja hävitä se kotitalousjät-teisiin. Pese kädet huolellisesti tämän jälkeen.

Ei voi. Hävitä käytetty Renew Insert ja asetin kotitalousjätteisiin.

Renew Insert on suunniteltu kertakäyttöiseksi. Tuote voi olla paikoillaan yhtäjaksoisesti niin pitkään kuin tarvitaan, mutta se tulisi vaihtaa uuteen ulostamisen yhteydessä.

Renew Insert -tuotteita toimitetaan kahta eri kokoa; Regular ja Large. Aloita käyttö Regular-kokoisella Renew Insert -tuotteella. Jos Regular-kokoinen tulee ulos odottamattomilla hetkillä tai jos koet ohivuotoja, kokeile Large-kokoa.

Saatavilla on Renew Insert kokeilupakkaus, joka sisältää kolme Regular-kokoista ja 2 Large-kokoista Renew Insert -silikonitulppaa. Kokeilupakkauksen avulla on helppo määrittää sopiva koko.

Tilaa tuoteluettelomme työpisteellesi!

Haluaisitko esitteitä tuotteistamme, tuoteluettelomme tai ehkä antaa palautetta?