ZenSetiv-silikonilaastarit

Silikonilaastari halkiolla on hellävarainen itsekiinnittyvä laastari.

ZenSetiv -silikonilaastarit

ZenSetiv (tehdaspuhdas) silikonilaastari halkiolla on hellävarainen itsekiinnittyvä laastari, jota voidaan käyttää väliaikaisen tai pysyvän kirurgisen avanteen ympärillä, jossa tarvitaan suojaa erilaisten lääketieteellisten tarvikkeiden, kuten katetrien, letkujen ja dreenien ympärille. Helppokäyttöinen, valmiin halkion ansiosta nopea asettaa paikoilleen. Ei ärsytä ihoa ja helppo irrottaa, tyyny imee mahdolliset eritteet. Soveltuu hyvin erityisesti PEG-letkujen yhteydessä käytettäväksi, katso käyttökokemukset.

Saatavilla kaksi kokoa, 7,5 x 7,5 cm ja 10 x 10 cm.

Neljän viikon kokeilujakson jälkeen ZenSetiv – laastarit osoittautuivat erinomaisiksi Peg-potilaiden hoidossa,
ja mikä tärkeintä, potilaat itse olivat hyvin tyytyväisiä laastareihin. He pitivät erityisesti siitä, että laastarit
ovat helppokäyttöisiä ja tuntuvat hyvältä iholla.

Käyttökokemukset 1 (.pdf)
Käyttökokemukset 2 (.pdf)
Esite (.pdf)

Tuotetiedot

  Koko Pakkauskoko Myyntierä Tilauskoodi/REF
ZenSetiv-silikonilaastari halkiolla / pieni 7,5 x 7,5 cm 20 kpl 40 kpl ASR275
ZenSetiv-silikonilaastari halkiolla / iso 10 x 10 cm 20 kpl 40 kpl ASR2100

ZenSetiv (tehdaspuhdas) silikonilaastari halkiolla on hellävarainen itsekiinnittyvä laastari, jota voidaan käyttää väliaikaisen tai pysyvän kirurgisen avanteen ympärillä, jossa tarvitaan suojaa erilaisten lääketieteellisten tarvikkeiden, kuten katetrien, letkujen ja dreenien ympärille.

Lue lisää

ZenSetiv-silikoniteippi ihoystävälliseen ja kivuttomaan kiinnitykseen. Erittäin hellävarainen, soveltuu erinomaisesti herkälle iholle. Teippi on kivuton poistaa. Voidaan irrottaa iholta ja asettaa uudelleen useita kertoja, ilman että kiinnitysteho heikkenee.

Lue lisää

Clinifix-kiinnitysteippi soveltuu kaikkien lääketieteellisten dreenien, katetrien ja letkujen kiinnitykseen iholle. Teippi on ihoystävällinen ja turvallinen käyttää.  Teippi ei sisällä liuotinpohjaisia aineita tai lateksia.

Lue lisää

ZenSetiv (tehdaspuhdas) silikonilaastari on hellävarainen itsekiinnittyvä laastari, jota voidaan käyttää suojana mm. ACE-avanteiden yhteydessä.

Lue lisää