ZenSetiv-silikonilaastarit

Silikonilaastari halkiolla on hellävarainen itsekiinnittyvä laastari.

ZenSetiv -silikonilaastarit

ZenSetiv (tehdaspuhdas) silikonilaastari halkiolla on hellävarainen itsekiinnittyvä laastari, jota voidaan käyttää väliaikaisen tai pysyvän kirurgisen avanteen ympärillä, jossa tarvitaan suojaa erilaisten lääketieteellisten tarvikkeiden, kuten katetrien, letkujen ja dreenien ympärille. Helppokäyttöinen, valmiin halkion ansiosta nopea asettaa paikoilleen. Ei ärsytä ihoa ja helppo irrottaa, tyyny imee mahdolliset eritteet. Soveltuu hyvin erityisesti PEG-letkujen ja cystofixin yhteydessä käytettäväksi, katso käyttökokemukset.

Saatavilla kaksi kokoa, 7,5 x 7,5 cm ja 10 x 10 cm.

Neljän viikon kokeilujakson jälkeen ZenSetiv – laastarit osoittautuivat erinomaisiksi Peg-potilaiden hoidossa,
ja mikä tärkeintä, potilaat itse olivat hyvin tyytyväisiä laastareihin. He pitivät erityisesti siitä, että laastarit
ovat helppokäyttöisiä ja tuntuvat hyvältä iholla.

Tuotetiedot

  Koko Pakkauskoko Myyntierä Tilauskoodi/REF
ZenSetiv-silikonilaastari halkiolla / pieni 7,5 x 7,5 cm 20 kpl 40 kpl ASR275
ZenSetiv-silikonilaastari halkiolla / iso 10 x 10 cm 20 kpl 40 kpl ASR2100

”ZenSetiv – silikonilaastarit sopivat erinomaisesti cystofixin kanssa käytettäväksi. Eräs asiakas ei suostu enää muita käyttämään. Iho pysyy ehjänä ja laastari on helppo irrottaa ja vaihtaa.”
– Jenni Haapamäki, Porin perusturva

ZenSetiv (tehdaspuhdas) silikonilaastari halkiolla on hellävarainen itsekiinnittyvä laastari, jota voidaan käyttää väliaikaisen tai pysyvän kirurgisen avanteen ympärillä, jossa tarvitaan suojaa erilaisten lääketieteellisten tarvikkeiden, kuten katetrien, letkujen ja dreenien ympärille.

ZenSetiv-silikoniteippi ihoystävälliseen ja kivuttomaan kiinnitykseen. Erittäin hellävarainen, soveltuu erinomaisesti herkälle iholle. Teippi on kivuton poistaa. Voidaan irrottaa iholta ja asettaa uudelleen useita kertoja, ilman että kiinnitysteho heikkenee.