APzyme

Hajua poistava liukaste

APzyme – hajua poistava liukate

APzyme on pussin sisäpintojen toisiinsa tarttumista estävä ja hajua neutraloiva geeli käytettäväksi avannepussien kanssa.

APzymeä voidaan käyttää sekä suljetuissa että tyhjennettävissä pusseissa, sekä se voidaan tyhjentää ulosteen kanssa vessan pönttöön. Geelin tarkoitus on liukastaa pussi sisältä, jolloin uloste valuu pussin pohjalle estäen mahdollisen suodattimen tukkeutumisen.

APzyme on yksittäispakattu 8 gramman foliopaketteihin. Yksi paketti riittää yhteen pussiin. Yksi pakkaus sisältää 40 yksittäispakattua geeliä.

www.avannetarvike.fi

Käyttö

  • Tyhjennettäviin ja suljettuihin pusseihin (ohutsuoli- tai paksusuoliavanneleikatuille).

  • Ennen avannepussin laittoa iholle, revi APzyme-geelipakkaus auki ja purista sisältö aukosta pussin sisälle.

  • Painele pussia ulkopuolelta, jotta geeli levittyy pussin sisälle (etenkin yläosaan).

APzymen hyödyt

Tuote on suunniteltu liukastamaan avannepussin sisus, jotta uloste valuu helposti pussin pohjalle. Tämä vähentää pussin sisäpintojen tarttumista toisiinsa (pannukakku-ilmiö). Tämä tarkoittaa:

  • Helpotusta pohjalevyn kiinnitykselle ihoon. Venytys vähenee.

  • Uloste ei niin helposti peitä suodatinta.

  • Lisäksi tuote sisältää erityisiä luonnollisia entsyymejä, jotka neutraloivat epämiellyttäviä hajuj

Tuotetiedot

  Geelipussi Pakkauskoko Tilauskoodi/REF
APzyme – hajua poistava liukaste á 8g 40kpl APG40

Tehokas WAD-pyyhe irrottaa sidoksen ja iholle jäävän liiman hellävaraisesti. Tuote on silikonipohjainen ja alkoholiton, sopii myös herkälle iholle, ei kirvele. Kuivuu nopeasti.

Lue lisää

WAB-suihkeesta löytyvät samat ainesosat kuin WAD-pyyhkeestä, suihkepullomuodossa. Tehokas suihke irrottaa sidoksen ja iholle jäävän liiman hellävaraisesti. Silikonipohjainen ja alkoholiton suihke kuivuu nopeasti ja sopii myös herkälle iholle.

Lue lisää

APzyme on pussin sisäpintojen toisiinsa tarttumista estävä ja hajua neutraloiva geeli käytettäväksi avannepussien kanssa. APzymeä voidaan käyttää sekä suljetuissa että tyhjennettävissä pusseissa, sekä se voidaan tyhjentää ulosteen kanssa vessan pönttöön.

Lue lisää

WBF-kosteuspyyhe muodostaa kalvon, joka suojaa ihoa eritteiden syövyttäviltä entsyymeiltä ja vähentää teipin tai sidoksen poiston aiheuttamia ihovaurioita. Käytetään puhtaalle iholle avannesidoksen alla, puhtaalla iholla.

Lue lisää

WBF®-suihke muodostaa kalvon, joka suojaa ihoa eritteiden syövyttäviltä entsyymeiltä ja vähentää teipin tai sidoksen poiston aiheuttamia ihovaurioita. Usein sidos myös pysyy kalvon ansiosta pidempään ja paremmin paikoillaan.

Lue lisää

Hydroframe-liuskoilla voidaan suojata ihoa ja varmistaa pohjalevyn kiinnitys. Liuska antaa lisäpintaa kiinnitykselle pohjalevyn reunalla tai estää sitä rullautumasta esim. vaatteiden hankauksen seurauksena. Saatavilla kaksi kokoa, liuskoja voi myös leikata haluttuun kokoon.

Lue lisää

Wellandin UltraFrame-ihonsuojaliuska on aivan uudenlainen reunateippi. Se on iholla käytännössä täysin huomaamaton ja antaa vapauden liikkua ja olla aktiivinen, tarjoten samalla turvaa ohivuotoja ja pohjalevyn reunojen rullautumista vastaan.

Lue lisää

Ihonsuojarengas auttaa sidoksen kiinnittymisessä mm. kuopalla olevien avanteiden kanssa. Renkaita käytetään mm. täyttämään ihopoimuja ja parantamaan sidoksen kiinnitystä kuopalla olevissa avanteissa sekä tiivistämään pohjalevyn ja avanteen väliä.

Lue lisää

Wellandin hypoallergeeninen pasta avanteen ympärille, tiivistää ja estää ohivuotoja. Hellävarainen ja tasoittaa epätasaista ihoa, jolloin pohjalevy asettuu iholle tiiviimmin. Ei kirvele, pitkäkestoinen ja alkoholiton.

Lue lisää

Wellandin sirotejauhe erittävälle/kostealle iholle. Hoitaa, suojaa ja parantaa avannesidoksen pysyvyyttä ja näin ehkäisee ohivuotoja. Sisältää ihoa hoitavaa Aloe Veraa.

Lue lisää

Morform geeliyttäjä on suunniteltu helpottamaan avannepussin hölskymistä ja pullistumista, jolloin pussin tyhjentymisväliä usein voidaan pidentää. Geelimäinen erite myös vähentää ääntä ja ohivuodon riskiä.

Lue lisää

Wellandin avannevyö tarjoaa lisävarmuutta esim. liikuttaessa ja se soveltuu käytettäväksi Aurum 2 sekä Aurum Profile -sidosten kanssa. Pituussäätö on portaaton ja joustava, tarrapintainen kiinnitys on pehmeä.

Lue lisää

Wellandin avannevyö tarjoaa lisävarmuutta esim. liikuttaessa ja se soveltuu käytettäväksi yksiosaisten sidosten kanssa. Pituussäätö on portaaton ja joustava, tarrapintainen kiinnitys on pehmeä ja helppokäyttöinen.

Lue lisää