Flair Active® – lasten-/fistelisidos

Pieni ja joustava yksiosainen avannesidos soveltuu pienille lapsille ja vauvoille sekä fisteleille.

Flair Active® – lasten-/fistelisidos

Pieni ja joustava yksiosainen Flair Active – avannesidos soveltuu pienille lapsille ja vauvoille sekä fisteleille. Imukykyinen ja hellävarainen pohjalevy on Wellandin Hyperflex – hydrokolloidia. Ihoa vasten pehmeä beige kuitukangas, muuten kirkas pussi, josta näkee avanteen/eritteet. Pehmeän hanan saa liitettyä suoraan keräyspussiin, aktiivihiilisuodatin estää hajut.

Tuotetiedot

  Leikkausala Pakkauskoko Myyntierä Tilauskoodi/REF
Flair Active® -lasten-/fistelisidos 30 x 40 mm 10 kpl 20 kpl XNOP700

Pieni ja joustava yksiosainen Flair Active Mini – avannesidos soveltuu pienille lapsille ja vauvoille sekä fisteleille. Imukykyinen ja hellävarainen pohjalevy on Wellandin Hyperflex – hydrokolloidia.

Pieni ja joustava yksiosainen Flair Active Midi – avannesidos soveltuu pienille lapsille ja vauvoille sekä fisteleille. Imukykyinen ja hellävarainen pohjalevy on Wellandin Hyperflex – hydrokolloidia. Hana leikattavissa irti tarpeen mukaan.

Imukykyinen ja hellävarainen sidos haavanhoitoon. Soveltuu heti leikkauksen jälkeen käytettäväksi tai silloin, kun avanne erittää runsaasti (high output).

Imukykyinen ja hellävarainen sidos haavanhoitoon ja leikkauksen jälkeen käytettäväksi. Soveltuu myös runsaasti erittäville avanteille, ns. high output-pussi.