Aquaflush-suolihuuhtelujärjestelmät suolentoiminnan ongelmiin

Kertomus siitä, kuinka Aquaflush auttoi parantamaan 14-vuotiaan Joen elämänlaatua

Kuva Pexels.com: Beto Valderrama

14-vuotias Rugby-pelaaja Joe kärsii idiopaattisesta ummetuksesta, joka on ummetuksen tyyppi, jonka syy on tuntematon. Arviolta yksi sadasta lapsesta ja nuoresta kärsii tästä sairaudesta, jonka oireisiin kuuluu kivulias ja vaikea ulostaminen. Oirekuvaan saattaa kuulua myös ulosteenkarkailu, joka on erityisen tuttua Joelle, jolle ”vahinkoja” sattuu 8 – 12 kertaa päivässä.

Vasta kun Joe oli 8-vuotias, hänellä diagnosoitiin pitkällisen ja stressaavan prosessin jälkeen idiopaattinen ummetus. Joe myöntää, että aiempien vuosien epävarmuus esti häntä usein tekemästä, mitä hän halusi, kuten jäämästä kavereiden luokse yöksi ja pelaamasta rakasta rugbyä.

”Hän kasvaa ja tulee vanhemmaksi,” Michael (Joen isä) toteaa. ”Teini-ikään liittyy paljon itsetietoisuutta ja kehoon liittyvää häpeää. Joe huolestui, että joku huomaisi häntä ennen, että hänelle on sattunut vahinko.”

Asiat muuttuivat noin puoli vuotta sitten, kun Joen lääkäri esitteli hänelle Aquaflush-suolihuuhtelulaitteen. Aquaflush on peräsuoleen asetettava huuhtelulaite
tehokkaaseen ja rutiininomaiseen suolen tyhjentämiseen.

Aquaflush oli hänen ensimmäinen huuhtelulaitteensa ja hän oli aluksi huolestunut, että sen käyttö olisi epämiellyttävää ja vaikeaa, mutta Joen yllätykseksi laitteen käyttö tuntui pehmeältä ja miellyttävältä. Nyt Joe käyttää Aquaflushia joka aamu ennen kouluun lähtöä. Siihen kuluu 10-20 minuuttia, minkä ajan Joe käyttää katsoen sarjaa iPadillaan. Iltaisin hän ottaa ulostuslääkkeen.

Joe sanoo tuntevansa olonsa nyt paljon sosiaalisemmaksi. Hän on myös tarpeeksi itsevarma nauttiakseen rugbysta ja muista kontaktilajeista pelkäämättä vahinkoja.

”Aquaflushin käyttöönoton jälkeen hänen urheilunsa ja sosiaalinen elämänsä ovat muuttuneet dramaattisesti. Ero entiseen on valtava, ja asiat ovat parantuneet suunnattomasti.” Michael (Joen isä) kertoo.

”Se on todella auttanut. En ole enää huolestunut mistään! Se on mahtavaa!” Joekin toteaa.

Lisätietoja Aquaflush Lite suolihuuhtelujärjestelmästä tuotesivuilta ja asiakaspalvelustamme. Lue Joen koko tarina ja kokemukset alla olevasta linkistä.

Ota yhteyttä!

Carla Myller

Toimitusjohtaja
Managing Director
+358 41 543 8282
carla.myller@medfanet.fi

Kirsi Laakso

Aluepäällikkö
Regional Manager
+358 50 595 5537
kirsi.laakso@medfanet.fi

Eva-Maria Kankainen

Aluepäällikkö
Regional Manager
+358 40 968 0960
eva-maria.kankainen@medfanet.fi

Kristiina Pykälistö

Asiakaspalvelu- ja myyntikoordinaattori
Customer Service and Sales Coordinator
0800 940 60
kristiina.pykalisto@medfanet.fi

Pepita Kurttila

Toimistoassistentti
Office Assistant
0800 940 60
pepita.kurttila@medfanet.fi

Tilaa tuoteluettelomme työpisteellesi!

Haluaisitko tuotenäytteitä potilaallesi, esitteitä, tuoteluettelomme tai ehkä antaa palautetta?