Aquaflush Compact+ suolentoiminnan ongelmiin

Anneli kärsi vuosia vaikeasta ummetuksesta, joka aiheutti mm. kipua ja uniongelmia – suolihuuhtelu auttoi vaivoihin ja paransi elämänlaatua kokonaisvaltaisesti

Kuva Pexels.com: Mikhail Nilov

Etelä-Suomessa Anneli (nimi muutettu) on ollut äärimmäisen sinnikäs. Hän on kärsinyt ummetuksesta jo pienestä tytöstä lähtien ja kolmen lapsen jälkeen oireet pahenivat huomattavasti. Lapset olivat suurikokoisia ja synnytysten jälkeen suoli ei tyhjentynyt kunnolla, vaan ainainen wc-hädän tunne oli jokapäiväinen riesa.

Anneli tyhjensi suolta käsin, kokeili välillä myös suihkua. Hän koki olonsa jatkuvasti kärsimättömäksi ja voi huonosti fyysisesti sekä henkisesti. Vuosia hän sinnitteli ongelmiensa kanssa yksin, ajatellen, että se on normaalia. Vuonna 2021 hän kuitenkin osallistui luennolle, jossa käsiteltiin vastaavia ongelmia.

”Tajusin, että hei – nämä vaivathan ovat juuri minulla. Sain ajan lantionpohjaterapeutille ja hän osasi kysyä juuri oikeat kysymykset.”

Anneli sai vihdoin vastaukset häntä askarruttaneisiin kysymyksiin ja se tuntui hyvältä, ei lainkaan hävettävältä. Samalla käynnillä hän sai kokeiltavaksi Aquaflush Compact+ suolihuuhtelujärjestelmän, josta löytyi apu. Nyt Anneli pystyy jälleen nauttimaan lounaista ystävien kesken ja hänellä on hyvä olla. Hän nauttii myös intiimihetkistä ihan eri tavalla, kun pystyy rentoutumaan.

Aquaflush Compact+ järjestelmää hän käyttää päivittäin: yleensä iltaisin, jonka jälkeen mieli on levollinen ja on hyvä nukkua. Paineen tunne on hävinnyt ja elämänlaatu parantunut huimasti. Parasta Aquaflushin järjestelmässä on se, että se toimii, eikä se satu. Anneli käyttää pehmeitä kärkiä välillä myös ilman liukastetta ja täyttää pumpun joskus kahdesti, jos tilanne sen vaatii. Hän kehuu laitetta yksinkertaiseksi, itse huuhtelu hoituu kahdella painalluksella.

”Voin lämpimästi ja ehdottomasti suositella Aquaflush suolihuuhtelujärjestelmää sinulle, joka kärsit samoista vaivoista, joista minä kärsin liian pitkään. Minulla meni vuosia hukkaan ihan turhaan! Hae apua mahdollisimman pian! Älä kärsi turhaan. Olen niin onnellinen, että kuulin tästä.”

Lisätietoja Aquaflush Compact+ suolihuuhtelujärjestelmästä tuotesivuilta ja asiakaspalvelustamme. Lue Annelin koko tarina ja kokemukset alla olevasta linkistä.

Ota yhteyttä!

Carla Myller

Toimitusjohtaja
Managing Director
+358 41 543 8282
carla.myller@medfanet.fi

Kirsi Laakso

Aluepäällikkö
Regional Manager
+358 50 595 5537
kirsi.laakso@medfanet.fi

Eva-Maria Kankainen

Aluepäällikkö
Regional Manager
+358 40 968 0960
eva-maria.kankainen@medfanet.fi

Kristiina Pykälistö

Asiakaspalvelu- ja myyntikoordinaattori
Customer Service and Sales Coordinator
0800 940 60
kristiina.pykalisto@medfanet.fi

Pepita Kurttila

Toimistoassistentti
Office Assistant
0800 940 60
pepita.kurttila@medfanet.fi

Tilaa tuoteluettelomme työpisteellesi!

Haluaisitko tuotenäytteitä potilaallesi, esitteitä, tuoteluettelomme tai ehkä antaa palautetta?