Hellävarainen silikonitulppa ulosteinkontinenssin hoitoon

Kliinisesti testattu Yhdysvalloissa

Renew Insert on anaalitamponin tapaan käytettävä silikonitulppa, joka on suunniteltu estämään ilman ja ulosteen tahatonta karkailua. Se on siis apuväline ulosteen karkailuun, eli anaali-inkontinenssiin ja käyttäjälleen korvattava lääketieteellinen tarvike. Yhdysvalloissa tehdyn kliinisen tutkimuksen mukaan ulosteen karkailu väheni yli 80 % tuotteen käyttäjillä, alla tarkempia tuloksia.

Yhdysvalloissa tehdyssä kliinisessä tutkimuksessa on osoitettu, että Renew-Insert tuotteet ovat turvallisia ja että ne toimivat osoitetusti. Tähän tutkimukseen otettiin 97 tutkittavaa kolmessa tutkimuskeskuksessa. Turvallisuustiedot analysoitiin 91 hoidetusta tutkittavasta, jotka käyttivät Renew Insert-tuotteita. Ulosteen karkailun väheneminen mitattiin vertailemalla tuloksia ennen hoitoa ja sen jälkeen 85 tutkittavalta, jotka käyttivät Renew Insert-tuotetta vähintään 1 viikon tai pidempään 12 viikkoa kestävän hoitojakson aikana. Wexner-pisteiden (anaali-inkontinenssin arviointi) väheneminen analysoitiin 77 tutkittavalta, joilta oli saatu Wexner-pisteet sekä ennen hoitoa että sen jälkeen.

Edut

Kliinisessä tutkimuksessa osoitettiin, että Renew Insert-tuotteet auttavat ehkäisemään ulosteen karkailua ja antavat seuraavia etuja:

  • ulosteen karkailu väheni 81,8 % (mediaani)
  • yli 91 %:lla Renew Insert-tuotteen käyttäjistä ilmeni ≥ 20%:n väheneminen ulosteen karkailussa
  • Wexner-pisteet pienenivät 29,4 % (mediaani)
  • yleinen tyytyväisyys tuotteen käyttäjien keskuudessa oli suurta; kokonaiskokemukseksi arvioitiin 91,4 % ja helppokäyttöisyydeksi 9,5 (mediaani) 10-pisteisellä asteikolla.

Riskit

Mitään vakavia, vaikeita tai odottamattomia haittatapahtumia ei ilmoitettu. Lähes kaikki (98,7 %) mahdollisesti Renew Insert-tuotteen liittyvistä haittatapahtumista luokiteltiin lieviksi, ja näitä olivat ulostepakon tunne ja ärsytys tai arkuus peräaukon alueen ympärillä.

Renew Insert voi siirtyä paikaltaan, kun tuotteen alempi (pohja)kiekko siirtyy väliaikaisesti ja liikkuu ylöspäin peräaukon sisään. Tuotteen siirtymistapaukset korjautuivat pääasiassa luontaisella ylöstyönnöllä seuraavien ulostusten yhteydessä.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@medfanet.fi /puh. 0800 940 60 (ark 8-16, maksuton nro).

Ota yhteyttä!

Carla Myller

Toimitusjohtaja
Managing Director
+358 41 543 8282
carla.myller@medfanet.fi

Kirsi Laakso

Aluepäällikkö
Regional Manager
+358 50 595 5537
kirsi.laakso@medfanet.fi

Eva-Maria Kankainen

Aluepäällikkö
Regional Manager
+358 40 968 0960
eva-maria.kankainen@medfanet.fi

Kristiina Pykälistö

Asiakaspalvelu- ja myyntikoordinaattori
Customer Service and Sales Coordinator
0800 940 60
kristiina.pykalisto@medfanet.fi

Pepita Kurttila

Toimistoassistentti
Office Assistant
0800 940 60
pepita.kurttila@medfanet.fi

Tilaa tuoteluettelomme työpisteellesi!

Haluaisitko tuotenäytteitä potilaallesi, esitteitä, tuoteluettelomme tai ehkä antaa palautetta?