Renew Insert ulosteen karkailuun

70-vuotias Steven kärsi ulosteen karkailusta peräsuolen leikkauksen jälkeen ja oli huolissaan hajuista: Insert-silikonitulppien avulla hän sai itseluottamuksensa takaisin

Kuva Pexels.com: Centre for Ageing Better

Peräsuolen alaosan leikkaus on kirurginen toimenpide paksu- ja peräsuolen syövän hoitoon. Leikkauksessa poistetaan se suolen osa, jossa syöpää on, ja yhdistetään suolen päät uudelleen. Noin 60-90 % leikkauksen läpikäyvistä potilaista kokee suolentoimintaan liittyviä LARS-syndrooman (lower anterior resection syndrome) oireita, jotka ovat mm. ulosteen karkailu tai äkillinen tarve päästä wc:hen, ulostustarpeen lisääntyminen, löysät ulosteet, ulostusvaikeus ja lisääntynyt kaasun muodostus.

Steven (nimi muutettu) on seitsemänkymppinen mies, joka ennen peräsuolen leikkaustaan vietti aktiivista elämää golfin ja moottoripyörien parissa. LARS-syndrooman kehittymisen jälkeen Steven alkoi kuitenkin eristäytyä, sillä hän oli huolissaan hajuista ja tunsi olonsa epävarmaksi. Monien LARS-potilaiden tavoin hänellä oli tapana pitää nenäliinaa pakaroiden välissä kosteuden imemiseksi, mistä voi seurata ihorikkoja ja -arkuutta.

Stevenin elämänlaadun parantamiseksi hänelle räätälöitiin ohjelma, johon kuului lantionpohjan lihasten harjoituksia, suolen uudelleenkoulutusta ja Renew Insert-silikonitulpat karkailun estämiseksi.

”Hän tutustui niihin klinikalla ja otti näytteitä kotiin kokeiltavaksi ja se oli menestys. Ei minkäänlaisia vuotoja.”

Erikoissairaanhoitajat Kelly ja Jodie ulosteinkontinenssin ja ummetuksen hoitoyksikössä Isossa-Britanniassa kokevat, että Renew Insert on tuonut uuden sysäyksen potilaiden auttamiseen.

”Yksinkertaisten, helppokäyttöisten ja huomaamattomien Renew – tulppien ansiosta LARS-potilaiden on nyt mahdollista saada itseluottamuksensa takaisin ja nauttia sosiaalisista tilanteista, harrastuksista ja muista aktiviteeteista.”

Lisätietoja Renew Inserteistä tuotesivuilta ja asiakaspalvelustamme. Lue Stevenin koko tarina alla olevasta linkistä.

Ota yhteyttä!

Carla Myller

Toimitusjohtaja
Managing Director
+358 41 543 8282
carla.myller@medfanet.fi

Kirsi Laakso

Aluepäällikkö
Regional Manager
+358 50 595 5537
kirsi.laakso@medfanet.fi

Eva-Maria Kankainen

Aluepäällikkö
Regional Manager
+358 40 968 0960
eva-maria.kankainen@medfanet.fi

Kristiina Pykälistö

Asiakaspalvelu- ja myyntikoordinaattori
Customer Service and Sales Coordinator
0800 940 60
kristiina.pykalisto@medfanet.fi

Pepita Kurttila

Toimistoassistentti
Office Assistant
0800 940 60
pepita.kurttila@medfanet.fi

Tilaa tuoteluettelomme työpisteellesi!

Haluaisitko tuotenäytteitä potilaallesi, esitteitä, tuoteluettelomme tai ehkä antaa palautetta?