Aurum Plus Soft Convex – pehmeä kupera tyhjennettävä sidos

*UUTUUS!

Aurum Plus Soft Convex – pehmeä kupera tyhjennettävä sidos

Varmuus, hyvinvoiva iho ja valinnan vapaus – vähemmän ohivuotoja ja luottamus elää aktiivista arkea.

Ainutlaatuinen uusi plussan muotoinen pohjalevy mukailee kehon muotoja ja asettuu tiiviisti avanteen ympärille, auttaen vähentämään ohivuotoja. 6 mm pehmeä ja kupera Soft Convex -pohjalevy on optimaalinen silloin, kun avanne on matala, kuopassa tai poimussa, jotta saadaan tiivis sidonta.

Uudet värivaihtoehdot tarjoavat valinnan vapauden: neutraali hiekka soveltuu kaiken kanssa ja musta on rohkeiden valinta.

Luonnollinen, ihoystävällinen pohjalevy sisältää lääketieteellisen luokan Manuka –hunajaa (UMF 16+).

Kaikissa pusseissa on kurkistusaukko, vedenkestävä ja miellyttävä kuitukangas ja käyttäjäpalautteen perusteella hiotut yksityiskohdat.

Pohjalevy laajalla leikkuualalla mahdollistaa yksilöllisen istuvuuden, tehokkaat aktiivihiilisuodattimet ja sidoksen irrottamista helpottava Easy2peel™ reuna lisäävät käyttömukavuutta.

Monta plussaa!

  • Uusi pohjalevyn muoto vähentämään ohivuotoja

  • Kaksi värivaihtoehtoa, musta ja hiekka

  • Ihoystävällinen pohjalevy sisältää Manuka-hunajaa

  • Pehmeä ja kupera pohjalevy tiiviiseen sidontaan

Tuotetiedot

  Leikkausala Väri Pussin koko Pakkauskoko Tilauskoodi/REF
Aurum Plus Soft Convex – pehmeä kupera tyhjennettävä sidos / hiekka 13-35 mm Hiekka Midi 10 kpl X1D1N226213
13-35 mm Hiekka Maxi 10 kpl X1D1N236213
13-48 mm Hiekka Maxi 10 kpl X1D1N236313
13-60 mm Hiekka Maxi Plus 10 kpl X1D1N256413
Aurum Plus Soft Convex – pehmeä kupera tyhjennettävä sidos / musta 13-35 mm Musta Midi 10 kpl X1D1N126213
13-35 mm Musta Maxi 10 kpl X1D1N136213
13-48 mm Musta Maxi 10 kpl X1D1N136313
13-60 mm Musta Maxi Plus 10 kpl X1D1N156413

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Lääketieteellisen laatuluokan Manuka-hunaja on ulkopuolisen laboratorion toimesta testattu, jotta sen aitous ja laatu voidaan varmistaa. Welland Medicalin käyttämä hunaja tulee suoraan Uudesta-Seelannista, ja on tehoarvoltaan 16+ (UMF).

Pohjalevyissä käytetty Manuka-hunaja on laboratoriotestattua ja puhdistettua hunajaa. Se ei imeydy pohjalevystä verenkiertoon tai päädy hengitysteihin (kuten siitepöly), joten siitepölyallergia ei estä Aurum-avannesidosten käyttöä. Soveltuvuus on toki hyvä aina testata – voit leikata pienen palan pohjalevyä ja laittaa sen ihollesi muualle kehossa, ennen avannesidoksen vaihtamista.

Uusi pohjalevyn muoto on tarkan tuotekehityksen tulosta: sekä laboratoriotestit että käyttäjäpalaute vahvistavat, että mitä paremmin pohjalevy asettuu iholle (on siinä sitten poimuja, arpia tms) sitä pienempi on ohivuotojen riski. Ns. Comfort curves, eli plussan kurvit mahdollistavat sen, että pohjalevy mukautuu iholle tasaisesti.

Haluamme tarjota vapauden valita. Toiset pitävät mahdollisimman huomaamattomasta hiekan värisestä pussista enemmän, mutta toisten mielestä musta pussi tuntuu vähemmän kliiniseltä. Valinta on sinun.

”Tuntuu NIIN paljon mukavammalta kuin tällä hetkellä käyttämäni sidokset.”

”Pussit toimivat hyvin, iho parani. Olen pyytänyt hoitajalta lisää.”

”Pohjalevy oli ihanan pehmeä.”

Uutuus! Pehmeä ja kupera pohjalevy Manuka-hunajalla, silloin kun avanne on matala, kuopassa tai poimussa. Väreinä hiekka ja musta.

Uutuus! Pehmeä ja kupera pohjalevy Manuka-hunajalla, silloin kun avanne on matala, kuopassa tai poimussa. Väreinä hiekka ja musta.

Uutuus! Pehmeä ja kupera pohjalevy Manuka-hunajalla, silloin kun avanne on matala, kuopassa tai poimussa. Väreinä hiekka ja musta.

Ainutlaatuinen uusi plussan muotoinen pohjalevy mukailee kehon muotoja ja asettuu tiiviisti avanteen ympärille, auttaen vähentämään ohivuotoja. Uudet värivaihtoehdot tarjoavat valinnan vapauden!

Ainutlaatuinen uusi plussan muotoinen pohjalevy mukailee kehon muotoja ja asettuu tiiviisti avanteen ympärille, auttaen vähentämään ohivuotoja. Uudet värivaihtoehdot tarjoavat valinnan vapauden!

Ainutlaatuinen uusi plussan muotoinen pohjalevy mukailee kehon muotoja ja asettuu tiiviisti avanteen ympärille, auttaen vähentämään ohivuotoja. Uudet värivaihtoehdot tarjoavat valinnan vapauden!

Aurum Xtra on paksusuoliavanneleikatuille sopiva yksiosainen suljettu sidos, joka on hyvin hellävarainen avannetta ympäröivälle iholle ja huomaamaton käyttää, sillä sen sisäpussin ja pohjalevyn voi huuhdella wc-pöntöstä.

Aurumin yksiosainen tyhjennettävä sidos, jossa pehmeä ja joustava pohjalevy isolla leikkuualalla estämään ohivuotoja. Pohjalevyn Easy2peel™ reuna helpottaa sidoksen irrottamista iholta.

Aurum Uro on yksiosainen virtsa-avannesidos. Pehmeä ja luonnollinen pohjalevy sisältää lääketieteellisen laatuluokan Manuka-hunajaa. Tämä tekee sidoksesta erittäin hellävaraisen.

Aurumin yksiosainen avannesuoja Manuka-hunajalla, joka soveltuu paksusuoliavanteille – erinomainen silloin, kun suolen toiminta on säännöllistä ja halutaan pieni ja huomaamaton suoja avanteelle esimerkiksi urheiltaessa tai intiimihetkissä.

Aurum Profile on suunniteltu mukautumaan erilaisille vartalotyypeille, sillä tasainen pohjalevy ei välttämättä sovi, jos avanteen ympärillä on ihopoimuja, arpikudosta tai tyrä. Hellävarainen luonnollisista materiaaleista tehty pohjalevy sopii myös herkkäihoisille.

Aurum Profile virtsa-avannepussissa on hana, johon voi suoraan liittää keräyspussin ilman erillistä sovitinta. Vastaventtiili estää virtsan takaisinvirtauksen. Sidoksen hana on pehmeä ja se voidaan kääntää kuitukankaan alle, jolloin se on huomaamattomampi.

Hellävarainen iholle, sopiva paksusuoliavanteille. Kupera Aurum Convex sopii avanteille, jotka ovat kuopassa tai muuten sijainniltaan ongelmallisia. Hellä paine nostaa avannetta esiin ja estää ohivuotoja, valmiit vyölenkit avannevyötä varten tarjoavat lisäturvaa.

Hellävarainen iholle, sopiva ohutsuoliavanteille. Kupera Aurum Convex sopii avanteille, jotka ovat kuopassa tai muuten sijainniltaan ongelmallisia. Hellä paine nostaa avannetta esiin ja estää ohivuotoja, valmiit vyölenkit avannevyötä varten tarjoavat lisäturvaa. Tyhjennettävän pussin sulkija sisältää ainutlaatuisen liuskan, joka helpottaa tyhjentämistä ja reunan puhdistamista.

Aurum Convex virtsa-avannepussissa on hana, johon voi suoraan liittää keräyspussin ilman erillistä sovitinta. Vastaventtiili estää virtsan takaisinvirtauksen. Sidoksen hana on pehmeä ja se voidaan kääntää kuitukankaan alle, jolloin se on huomaamattomampi.

Aurumin yksiosainen tyhjennettävä sidos, jossa pehmeä ja joustava pohjalevy. Pohjalevyn Easy2peel™ reuna helpottaa sidoksen irrottamista iholta. Mini koko sopiva lapsille.

Pieni ja joustava yksiosainen Flair Active – avannesidos soveltuu pienille lapsille ja vauvoille sekä fisteleille. Imukykyinen ja hellävarainen pohjalevy on Wellandin Hyperflex – hydrokolloidia.

Keskikokoinen Flair Active Midi – avannesidos soveltuu lapsille ja fisteleille. Imukykyinen ja hellävarainen pohjalevy on Wellandin Hyperflex – hydrokolloidia.

Imukykyinen ja hellävarainen sidos haavanhoitoon ja leikkauksen jälkeen käytettäväksi. Soveltuu myös runsaasti erittäville avanteille, ns. high output-pussi.

Imukykyinen ja hellävarainen sidos haavanhoitoon. Soveltuu heti leikkauksen jälkeen käytettäväksi tai silloin, kun avanne erittää runsaasti (high output).