Aurum Plus – suljettu sidos

Ainutlaatuinen uusi plussan muotoinen pohjalevy mukailee kehon muotoja

Aurum Plus – suljettu sidos

Varmuus, hyvinvoiva iho ja valinnan vapaus – vähemmän ohivuotoja ja luottamus elää aktiivista arkea.

Ainutlaatuinen uusi plussan muotoinen pohjalevy mukailee kehon muotoja ja asettuu tiiviisti avanteen ympärille, auttaen vähentämään ohivuotoja.

Uudet värivaihtoehdot tarjoavat valinnan vapauden: neutraali hiekka soveltuu kaiken kanssa ja musta on rohkeiden valinta.

Luonnollinen, ihoystävällinen pohjalevy sisältää lääketieteellisen luokan Manuka –hunajaa (UMF 16+).

Kaikissa pusseissa on kurkistusaukko, vedenkestävä ja miellyttävä kuitukangas ja käyttäjäpalautteen perusteella hiotut yksityiskohdat.

Pohjalevy laajalla leikkuualalla mahdollistaa yksilöllisen istuvuuden, tehokkaat aktiivihiilisuodattimet ja Easy2peel™ reuna helpottaa sidoksen irrottamista iholta.

Monta plussaa!

  • Uusi pohjalevyn muoto vähentämään ohivuotoja

  • Kaksi värivaihtoehtoa, musta ja hiekka

  • Ihoystävällinen pohjalevy sisältää Manuka-hunajaa

Tuotetiedot

  Leikkausala Väri Pussin koko Pakkauskoko Tilauskoodi/REF
Aurum Plus – suljettu sidos / hiekka 60×80 mm Hiekka Midi 30 kpl X1C1A22s
60×80 mm Hiekka Maxi 30 kpl X1C1A23s
Aurum Plus – suljettu sidos / musta 60×80 mm Musta Midi 30 kpl X1C1A12s
60×80 mm Musta Maxi 30 kpl X1C1A13s

90 % käyttäjistä kokivat pohjalevyn yhtä tai paremmin mukautuvaksi kuin nykyisen sidoksensa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Lääketieteellisen laatuluokan Manuka-hunaja on ulkopuolisen laboratorion toimesta testattu, jotta sen aitous ja laatu voidaan varmistaa. Welland Medicalin käyttämä hunaja tulee suoraan Uudesta-Seelannista, ja on tehoarvoltaan 16+ (UMF).

Pohjalevyissä käytetty Manuka-hunaja on laboratoriotestattua ja puhdistettua hunajaa. Se ei imeydy pohjalevystä verenkiertoon tai päädy hengitysteihin (kuten siitepöly), joten siitepölyallergia ei estä Aurum-avannesidosten käyttöä.

Uusi pohjalevyn muoto on tarkan tuotekehityksen tulosta: sekä laboratoriotestit että käyttäjäpalaute vahvistavat, että mitä paremmin pohjalevy asettuu iholle (on siinä sitten poimuja, arpia tms) sitä pienempi on ohivuotojen riski. Ns. Comfort curves, eli plussan kurvit mahdollistavat sen, että pohjalevy mukautuu iholle tasaisesti.

Plussan muotoinen pohjalevy on entistä mukautuvampi ja käyttäjäpalautteen mukaan saattaa vähentää ohivuotoja avannetyrän tapauksessa. Soveltuvuus juuri sinulle selviää vain kokeilemalla.

Haluamme tarjota vapauden valita. Toiset pitävät mahdollisimman huomaamattomasta hiekan värisestä pussista enemmän, mutta toisten mielestä musta pussi tuntuu vähemmän kliiniseltä. Valinta on sinun. Kaikkia valikoimassamme olevia Aurum Plus – sidoksia on kahdessa eri värissä.

”Pidin mustasta pussista, sillä se tuntui vähemmän kliiniseltä.”

”Pysyy hyvin kiinni, miellyttäviä pitää.”

Uutuus! Pehmeä ja kupera pohjalevy Manuka-hunajalla, silloin kun avanne on matala, kuopassa tai poimussa. Väreinä hiekka ja musta.

Uutuus! Pehmeä ja kupera pohjalevy Manuka-hunajalla, silloin kun avanne on matala, kuopassa tai poimussa. Väreinä hiekka ja musta.

Uutuus! Pehmeä ja kupera pohjalevy Manuka-hunajalla, silloin kun avanne on matala, kuopassa tai poimussa. Väreinä hiekka ja musta.

Ainutlaatuinen uusi plussan muotoinen pohjalevy mukailee kehon muotoja ja asettuu tiiviisti avanteen ympärille, auttaen vähentämään ohivuotoja. Uudet värivaihtoehdot tarjoavat valinnan vapauden!

Ainutlaatuinen uusi plussan muotoinen pohjalevy mukailee kehon muotoja ja asettuu tiiviisti avanteen ympärille, auttaen vähentämään ohivuotoja. Uudet värivaihtoehdot tarjoavat valinnan vapauden!

Ainutlaatuinen uusi plussan muotoinen pohjalevy mukailee kehon muotoja ja asettuu tiiviisti avanteen ympärille, auttaen vähentämään ohivuotoja. Uudet värivaihtoehdot tarjoavat valinnan vapauden!

Aurum Xtra on paksusuoliavanneleikatuille sopiva yksiosainen suljettu sidos, joka on hyvin hellävarainen avannetta ympäröivälle iholle ja huomaamaton käyttää, sillä sen sisäpussin ja pohjalevyn voi huuhdella wc-pöntöstä.

Aurumin yksiosainen tyhjennettävä sidos, jossa pehmeä ja joustava pohjalevy isolla leikkuualalla estämään ohivuotoja. Pohjalevyn Easy2peel™ reuna helpottaa sidoksen irrottamista iholta.

Aurum Uro on yksiosainen virtsa-avannesidos. Pehmeä ja luonnollinen pohjalevy sisältää lääketieteellisen laatuluokan Manuka-hunajaa. Tämä tekee sidoksesta erittäin hellävaraisen.

Aurumin yksiosainen avannesuoja Manuka-hunajalla, joka soveltuu paksusuoliavanteille – erinomainen silloin, kun suolen toiminta on säännöllistä ja halutaan pieni ja huomaamaton suoja avanteelle esimerkiksi urheiltaessa tai intiimihetkissä.

Aurum Profile on suunniteltu mukautumaan erilaisille vartalotyypeille, sillä tasainen pohjalevy ei välttämättä sovi, jos avanteen ympärillä on ihopoimuja, arpikudosta tai tyrä. Hellävarainen luonnollisista materiaaleista tehty pohjalevy sopii myös herkkäihoisille.

Aurum Profile virtsa-avannepussissa on hana, johon voi suoraan liittää keräyspussin ilman erillistä sovitinta. Vastaventtiili estää virtsan takaisinvirtauksen. Sidoksen hana on pehmeä ja se voidaan kääntää kuitukankaan alle, jolloin se on huomaamattomampi.

Hellävarainen iholle, sopiva paksusuoliavanteille. Kupera Aurum Convex sopii avanteille, jotka ovat kuopassa tai muuten sijainniltaan ongelmallisia. Hellä paine nostaa avannetta esiin ja estää ohivuotoja, valmiit vyölenkit avannevyötä varten tarjoavat lisäturvaa.

Hellävarainen iholle, sopiva ohutsuoliavanteille. Kupera Aurum Convex sopii avanteille, jotka ovat kuopassa tai muuten sijainniltaan ongelmallisia. Hellä paine nostaa avannetta esiin ja estää ohivuotoja, valmiit vyölenkit avannevyötä varten tarjoavat lisäturvaa. Tyhjennettävän pussin sulkija sisältää ainutlaatuisen liuskan, joka helpottaa tyhjentämistä ja reunan puhdistamista.

Aurum Convex virtsa-avannepussissa on hana, johon voi suoraan liittää keräyspussin ilman erillistä sovitinta. Vastaventtiili estää virtsan takaisinvirtauksen. Sidoksen hana on pehmeä ja se voidaan kääntää kuitukankaan alle, jolloin se on huomaamattomampi.

Aurumin yksiosainen tyhjennettävä sidos, jossa pehmeä ja joustava pohjalevy. Pohjalevyn Easy2peel™ reuna helpottaa sidoksen irrottamista iholta. Mini koko sopiva lapsille.

Pieni ja joustava yksiosainen Flair Active – avannesidos soveltuu pienille lapsille ja vauvoille sekä fisteleille. Imukykyinen ja hellävarainen pohjalevy on Wellandin Hyperflex – hydrokolloidia.

Keskikokoinen Flair Active Midi – avannesidos soveltuu lapsille ja fisteleille. Imukykyinen ja hellävarainen pohjalevy on Wellandin Hyperflex – hydrokolloidia.

Imukykyinen ja hellävarainen sidos haavanhoitoon ja leikkauksen jälkeen käytettäväksi. Soveltuu myös runsaasti erittäville avanteille, ns. high output-pussi.

Imukykyinen ja hellävarainen sidos haavanhoitoon. Soveltuu heti leikkauksen jälkeen käytettäväksi tai silloin, kun avanne erittää runsaasti (high output).