Aurum Xtra

Paksusuoliavanteille sopiva sidos, jonka sisäpussin ja pohjalevyn voi huuhdella wc:stä

Aurum Xtra mahdollistaa huomaamattoman sidoksen vaihdon, missä ikinä oletkin: esim. kylässä, matkoilla tai julkisissa tiloissa asioidessaan ei tarvitse miettiä mihin täyden avannepussin voi hävittää, kun sen voi huuhdella wc-pöntöstä tavalliseen tapaan huomaamattomasti.

1-osainen suljettu avannesidos Manuka-hunajalla, joka…

Sopii paksusuoliavanteille
Koska Aurum Xtra on suljettu avannesidos (ei tyhjennettävä) ja sen sisäpussi on suunniteltu hajoamaan viemäristössä, se toimii silloin kun uloste on kiinteää, eli paksusuoliavanteiden kanssa. Sidoksen ulkopussi on toki vedenkestävä ja pitää myös sisällään juoksevamman ulosteen, joten ripulin iskiessä ei tarvitse huolehtia siitä että pussi vuotaisi. Tällöin vain sisäpussi saattaa vettyä, eikä sen erillinen irroittaminen siististi ja huuhtelu wc-pöntöstä onnistu, vaan se täytyy hävittää perinteiseen tapaan.

On huomaamaton käyttää
Yksiosainen avannesidos on tyhjänä erittäin ohut – ja kun pussi täyttyy ja tulee tarve vaihtaa, se hoituu huomaamattomasti missä vain! Sisäpussi sisältöineen voidaan huuhdella wc-pöntöstä yhdessä pohjalevyn kanssa, joten sekajätteeseen hävitettäväksi jää vain puhdas ulkopussi. Näin ei tarvitse miettiä, joutuuko käytettyä pussia kuljettamaan jonnekin tai jääkö se haisemaan roskikseen.

Pysyy hyvin iholla, sanoivat 89 % vastaajista
Pehmeän pohjalevyn kiinnitys aktivoituu kehon lämmöstä ja se myös mukautuu vartalosi muotoihin lämmetessään iholla. Vuonna 2017 teettämämme tuotekokeilun tuloksena suurin osa koki, että sidoksen pysyvyys oli hyvä.

On ainoa laatuaan
Welland Medical, joka on tuotteiden valmistaja, on aina panostanut tuotekehitykseen ja ollut monen innovaation kanssa ensimmäisenä markkinoilla, mukaan lukien tämän – huuhdeltava avannepussi on ollut markkinoilla jo vuodesta 1996 ja kotimaassaan Iso-Britanniassa hyvin suosittu!

On erittäin hellävarainen iholle
Kaikki Aurum-avannesidokset sisältävät Manuka-hunajaa – se on yhtenä ainesosana pohjalevyssä, joka kiinnittyy ihoa vasten. Kaikilla hunajilla on antibakteerisia ominaisuuksia, mutta Manuka-hunaja on ainoa lääkinnälliseksi hunajaksi luokiteltu. Sen on havaittu mm. tehokkaasti estävän 60 eri bakteerin kasvua, vähentävän tulehdusta, stimuloivan solukasvia ja laskevan haavan pH:ta.
Manuka-hunaja on yksi syy, miksi Aurum-avannesidokset ovat erittäin hellävaraisia iholle.

On varma, sanoivat 78 % vastaajista
Avannetarvikkeiden on tarkoitus helpottaa elämää ja ennen kaikkia tuoteominaisuuksia, yksi tärkeimmistä seikoista on se, että voi kokea olonsa varmaksi sidoksen kanssa – jotta voi itse tehdä juuri niitä asioita, joita haluaa. Vuonna 2017 järjestetyssä tuotekokeilussa 78 % koki olonsa varmaksi Aurum Xtran kanssa.

”Pidin sidoksesta paljon. Pohjalevy on ihanan pehmeä, olo sen kanssa oli lähes normaalin ihmisen olo :)”
– Rouva S. / Suomi

Lue lisää tuotesivulta ja pyydä näytteitä veloituksetta: asiakaspalvelu@medfanet.fi tai soita 0800 940 60 (maksuton nro, ark 8-16).

Ota yhteyttä!

Carla Myller

Toimitusjohtaja
Managing Director
+358 41 543 8282
carla.myller@medfanet.fi

Kirsi Laakso

Aluepäällikkö
Regional Manager
+358 50 595 5537
kirsi.laakso@medfanet.fi

Eva-Maria Kankainen

Aluepäällikkö
Regional Manager
+358 40 968 0960
eva-maria.kankainen@medfanet.fi

Kristiina Pykälistö

Asiakaspalvelu- ja myyntikoordinaattori
Customer Service and Sales Coordinator
0800 940 60
kristiina.pykalisto@medfanet.fi

Pepita Kurttila

Toimistoassistentti
Office Assistant
0800 940 60
pepita.kurttila@medfanet.fi

Tilaa tuoteluettelomme työpisteellesi!

Haluaisitko tuotenäytteitä potilaallesi, esitteitä, tuoteluettelomme tai ehkä antaa palautetta?