Suolentoiminnan hallinta vaikuttaa merkittävästi elämänlaatuun

Hoitokeinoja on monia – yhä useampi rohkenee hakea apua

Erilaiset suolentyhjentymiseen liittyvät ongelmat vaikuttavat merkittävästi elämänlaatuun ja ulosteenkarkailu on edelleen tabu, eivätkä kaikki siitä kärsivät hae apua. Suolentoiminnan hallintaan liittyvät ongelmat eivät myöskään ole vain ikääntyneiden ongelma, vaan siitä kärsivät kaikenikäiset.

Hoitokeinoja on monia ja yksi niistä on säännöllinen suolihuuhtelu. Suolihuuhtelulla voidaan ennakoida suolen toimintaa ja tyhjentää se hallitusti. Tällä voidaan helpottaa ummetusta ja se voi auttaa myös karkailuun. Kun suolen loppupää on tyhjä, ei uloste karkaa yllättäen. Suolihuuhtelua on harjoitettu jo satojen vuosien ajan ja nykyään sitä ohjataan myös terveydenhuollon ammattilaisten toimesta. Sillä voidaan helpottaa suolentoiminnan ongelmia (anaali-inkontinenssi, ummetus) usein myös silloin kun muut hoitokeinot eivät ole tuoneet helpotusta.

Valikoimissamme olevat Aquaflush suolihuuhtelujärjestelmät ovat hellävaraisia, tehokkaita ja helppoja käyttää:

”Aquaflush Compact -huuhtelulaite, jolle on vahvasti oma paikkansa lantionpohjalaskeumapotilaiden, ulosteenkarkailupotilaiden ja mm. LARS-potilaiden arjen helpottajana.”

– Sinikka Lahtinen, lantionpohjaterapeutti, kliinisen hoitotyön erityispätevyys, Hus Vatsakeskus

Eräs käyttäjä, Anneli (nimi muutettu) kärsi vuosia vaikeasta ummetuksesta, joka aiheutti mm. kipua ja uniongelmia. Lopulta suolihuuhtelu auttoi vaivoihin ja paransi elämänlaatua kokonaisvaltaisesti:

”Voin lämpimästi ja ehdottomasti suositella Aquaflush suolihuuhtelujärjestelmää sinulle, joka kärsit samoista vaivoista, joista minä kärsin liian pitkään. Minulla meni vuosia hukkaan ihan turhaan! Hae apua mahdollisimman pian! Älä kärsi turhaan. Olen niin onnellinen, että kuulin tästä.”

Nykyään yhä useampi onneksi osaa hakea apua ja hoitoa vaivoihinsa. Silti, esimerkiksi arviolta noin 50 % selkäydinvammaisista kärsii suolentoiminnan ongelmista, mutta vain 10 % käyttää suolihuuhtelulaitteita, vaikka niistä moni tutkitusti hyötyy. Missiomme on aktiivinen arki, ja haluamme olla edelläkävijänä edistämässä sitä, että mahdollisimman moni hakisi apua ulosteenkarkailuun ja muihin suolentoiminnan ongelmiin häpeilemättä.

Suolihuuhtelutuotteiden lisäksi valikoimistamme löytyy Renew Insert – silkinpehmeä silikonitamponi estämään ulosteen karkailua.

Lue Annelin koko tarina tästä & Sinikka Lahtisen asiantuntijaraportti tästä!

Tabuja rikkomassa,

Alkuperäinen video Renew Medical Ltd.

Ota yhteyttä!

Carla Myller

Toimitusjohtaja
Managing Director
+358 41 543 8282
carla.myller@medfanet.fi

Kirsi Laakso

Aluepäällikkö
Regional Manager
+358 50 595 5537
kirsi.laakso@medfanet.fi

Eva-Maria Kankainen

Aluepäällikkö
Regional Manager
+358 40 968 0960
eva-maria.kankainen@medfanet.fi

Kristiina Pykälistö

Asiakaspalvelu- ja myyntikoordinaattori
Customer Service and Sales Coordinator
0800 940 60
kristiina.pykalisto@medfanet.fi

Pepita Kurttila

Toimistoassistentti
Office Assistant
0800 940 60
pepita.kurttila@medfanet.fi

Tilaa tuoteluettelomme työpisteellesi!

Haluaisitko tuotenäytteitä potilaallesi, esitteitä, tuoteluettelomme tai ehkä antaa palautetta?