Flair Active® Maxi -post op/high output -sidos

Sidos haavanhoitoon ja leikkauksen jälkeen käytettäväksi.

Welland Flair Active® Maxi -post op/high output -sidos

Yksiosainen Flair Active Maxi – sidos haavanhoitoon ja leikkauksen jälkeen käytettäväksi tai silloin, kun avanne erittää runsaasti (high output). Imukykyinen ja hellävarainen pohjalevy on Wellandin Hyperflex – hydrokolloidia. Ihoa vasten pehmeä beige kuitukangas, mukana kurkistusaukko. Pehmeän hanan saa liitettyä suoraan keräyspussiin, hana voidaan myös leikata irti ja sulkea sidos tarrasulkijalla. Avattava luukku avanteen tai haavan hoitoa varten.

Flair Active -sarjassa myös pienemmät fistelipussit Mini ja Midi.

  • Pohjalevy hellävaraista Hyperflex-hydrokolloidia, suuri leikkuuala

  • Pohjalevyä lämmitettävä (esim. käsien välissä/alla) asettamisen yhteydessä

  • Beige kuitukangas, kurkistusaukko

  • Pehmeä hana, voidaan liittää suoraan keräyspussiin

  • Hana voidaan myös leikata irti ja sulkea sidos tarrasulkijalla

  • Soveltuu heti leikkauksen jälkeen käytettäväksi tai silloin, kun avanne erittää runsaasti (high output)

Tuotetiedot

  Leikkausala Pakkauskoko Myyntierä Tilauskoodi/REF
Flair Active® -haava/post op-sidos 13 – 90 mm 5 kpl 10 kpl XPOP513

Pieni ja joustava yksiosainen Flair Active Mini – avannesidos soveltuu pienille lapsille ja vauvoille sekä fisteleille. Imukykyinen ja hellävarainen pohjalevy on Wellandin Hyperflex – hydrokolloidia.

Pieni ja joustava yksiosainen Flair Active Midi – avannesidos soveltuu pienille lapsille ja vauvoille sekä fisteleille. Imukykyinen ja hellävarainen pohjalevy on Wellandin Hyperflex – hydrokolloidia. Hana leikattavissa irti tarpeen mukaan.

Imukykyinen ja hellävarainen sidos haavanhoitoon. Soveltuu heti leikkauksen jälkeen käytettäväksi tai silloin, kun avanne erittää runsaasti (high output).

Imukykyinen ja hellävarainen sidos haavanhoitoon ja leikkauksen jälkeen käytettäväksi. Soveltuu myös runsaasti erittäville avanteille, ns. high output-pussi.