Flair Active® Maxi ikkunalla – haava/post op –sidos

Sidos haavanhoitoon ja leikkauksen jälkeen käytettäväksi.

Flair Active® Maxi ikkunalla – haava/post op – sidos.

Yksiosainen Flair Active – sidos haavanhoitoon ja leikkauksen jälkeen käytettäväksi. Soveltuu myös runsaasti erittäville avanteille, ns. high output-pussi. Imukykyinen ja hellävarainen pohjalevy on Wellandin Hyperflex – hydrokolloidia. Ihoa vasten pehmeä beige kuitukangas, muuten kirkas pussi, josta näkee avanteen/eritteet. Pehmeän hanan saa liitettyä suoraan keräyspussiin, hana voidaan myös leikata irti. Avattava luukku avanteen tai haavan hoitoa varten.

Flair Active -sarjassa myös pienemmät fistelipussit Mini ja Midi.

  • Pohjalevy hellävaraista Hyperflex-hydrokolloidia
  • Pohjalevyä lämmitettävä (esim. käsien välissä/alla) asettamisen yhteydessä
  • Kirkas pussi, pehmeä beige kuitukangas ihoa vasten
  • Pehmeä hana, voidaan liittää suoraan keräyspussiin

  • Hana voidaan myös leikata irti ja sulkea sidos tarrasulkijalla

  • Avattava luukku avanteen tai haavan hoitoa varten

Tuotetiedot

  Leikkausala Pakkauskoko Myyntierä Tilauskoodi/REF
Flair Active® Maxi ikkunalla -haava/post op-sidos 13 – 90 mm 5 kpl 10 kpl XWOP713

Pieni ja joustava yksiosainen Flair Active Mini – avannesidos soveltuu pienille lapsille ja vauvoille sekä fisteleille. Imukykyinen ja hellävarainen pohjalevy on Wellandin Hyperflex – hydrokolloidia.

Pieni ja joustava yksiosainen Flair Active Midi – avannesidos soveltuu pienille lapsille ja vauvoille sekä fisteleille. Imukykyinen ja hellävarainen pohjalevy on Wellandin Hyperflex – hydrokolloidia. Hana leikattavissa irti tarpeen mukaan.

Imukykyinen ja hellävarainen sidos haavanhoitoon. Soveltuu heti leikkauksen jälkeen käytettäväksi tai silloin, kun avanne erittää runsaasti (high output).

Imukykyinen ja hellävarainen sidos haavanhoitoon ja leikkauksen jälkeen käytettäväksi. Soveltuu myös runsaasti erittäville avanteille, ns. high output-pussi.