Joko olet kuullut Aurum Plus -sidoksista?

Ilmoittaudu mukaan tuotekokeiluun

Viime vuonna lanseerattu uutuus Aurum Plus – on herättänyt kiinnostusta ja nyt keräämme käyttäjäkokemuksia laajemmin yhteistyössä Welland Medicalin kanssa, sillä palaute on meille ja tuotteiden valmistajalle erittäin arvokasta sekä tärkeä osa tutkimus- ja tuotekehitystyötä.  

Aurum Plus -avannesidokset on suunniteltu ylläpitämään avannetta ympäröivän ihon terveyttä ja mukautumaan iholle mahdollisimman tiiviisti, jotta ohivuotojen riski vähenee.

Uudet värivaihtoehdot tarjoavat valinnan vapauden: neutraali hiekka soveltuu kaiken kanssa ja musta on rohkeiden valinta. Lisäksi, luonnollinen, ihoystävällinen pohjalevy sisältää lääketieteellisen luokan Manuka –hunajaa (UMF 16+).

*

Ilmoittaudu mukaan kokeiluun soittamalla 0800 940 60 (ark 8-16) tai laittamalla viestiä asiakaspalvelu@medfanet.fi. Katsomme sinulle sopivan Aurum Plus -avannesidoksen ja lähetämme kokeilupakkauksen postitse.

Tuotekokeiluun osallistuminen on täysin ilmaista. Toivomme vain, että kokeilet sidoksia ja kerrot niistä kokemuksesi erillisellä palautelomakkeella. Kiitokseksi kaikki palautelomakkeen täyttäneet saavat pienen herkkulahjan Fazerilta. Ilmoittautuminen 30.9.2022 mennessä, joten toimi heti!

*

Huom! Aurum Plus -sidoksia on tällä hetkellä saatavilla ainoastaan yksiosaisena, tasaisella pohjalevyllä. Vaihtoehtoina ovat eri avannetyypeille sopivat sidokset, eli suljettu, tyhjennettävä ja virtsa-avannesidos, mutta jos sinulla on käytössä kupera (convex) sidos, et valitettavasti voi osallistua kokeiluun. Avannetyrä ei ole este tuotteen kokeiluun. Pohjalevy on leikattava, leikkuuala 13 – 60/80 mm.

Carla Myller

Toimitusjohtaja
Managing Director
+358 41 543 8282
carla.myller@medfanet.fi

Rauno Arponen

Vastaava aluepäällikkö
Senior Regional Manager
+358 40 068 4018
rauno.arponen@medfanet.fi

Eva-Maria Kankainen

Aluepäällikkö
Regional Manager
+358 40 968 0960
eva-maria.kankainen@medfanet.fi

Kristiina Pykälistö

Asiakaspalvelu- ja myyntikoordinaattori
Customer Service and Sales Coordinator
0800 940 60
kristiina.pykalisto@medfanet.fi

Tilaa tuoteluettelomme työpisteellesi!

Haluaisitko tuotenäytteitä potilaallesi, esitteitä, tuoteluettelomme tai ehkä antaa palautetta?