Miksi Aurum? 

5 +1 syytä valita avannesidos Manuka-hunajalla

Aurum-avannesidokset sisältävät Manuka-hunajaa, mutta mitä hyötyä siitä on avanteenhoidossa ja mitä muita ominaisuuksia näissä avannesidoksissa on? Alla luettelemme 5 + 1 syytä, mitkä tekevät niistä kokeilemisen arvoisia.

Aurum – avannesidokset ovat…

1 Ihoystävällisiä
Kaikki Aurum-avannesidokset sisältävät Manuka-hunajaa – se on yhtenä ainesosana pohjalevyssä, joka kiinnittyy ihoa vasten. Kaikilla hunajilla on antibakteerisia ominaisuuksia, mutta Manuka-hunaja on ainoa lääkinnälliseksi hunajaksi luokiteltu. Sen on havaittu mm. tehokkaasti estävän 60 eri bakteerin kasvua, vähentävän tulehdusta, stimuloivan solukasvia ja laskevan haavan pH:ta.
Manuka-hunaja on yksi syy, miksi Aurum-avannesidokset ovat erittäin hellävaraisia iholle.

2 Luonnollisia
Manuka-hunaja on muiden hunajien tavoin turvallinen luonnontuote, jota on käytetty haavanhoidossa jo muinaisessa Egyptissä. Nimi tulee Uudessa-Seelannissa kasvavasta Manuka-kasvista, jonka kukinnoista tämä ainutlaatuinen hunaja saadaan. Aurum-avannesidosten pohjalevyt ovat myös muilta osin tehty luonnollisista, elintarvikeluokan ainesosista, eivätkä ne sisällä lainkaan lisäaineita tai säilöntäaineita. Pohjalevyn massaa voisi huoletta siis jopa syödä! Manuka-hunajan lisäksi ainesosia on vain neljä, joista saat lisätietoa täältä.

3 Muokattavissa tarpeidesi mukaan
Kaikissa Aurum – avannesidoksissa on leikattava pohjalevy, jonka ansioista saat muotoiltua aukon avanteellesi juuri sen kokoiseksi ja muotoiseksi kuin tarvitset. Pehmeän pohjalevyn kiinnitys aktivoituu kehon lämmöstä ja se myös mukautuu vartalosi muotoihin lämmetessään iholla. Koska Aurum-avannesidokset eivät sisällä erillisiä liima-aineita, niille täytyy antaa hetki aikaa vaihdon yhteydessä. Muista siis pohjalevyn huolellinen lämmittäminen käsissäsi ennen ja jälkeen asettamisen. Erilaisia sidosvaihtoehtoja löytyy, on sinulla sitten ohutsuoliavanne, paksusuoliavanne tai virtsa-avanne.

4 Innovatiivisia
Aurum – avannesidokset sisältävät Manuka-hunajan lisäksi useita yksinkertaisia, mutta arkea helpottavia, nerokkaita ominaisuuksia. Welland Medical, joka on tuotteiden valmistaja, onkin aina panostanut tuotekehitykseen ja ollut monen innovaation kanssa ensimmäisenä markkinoilla. Tässä niistä muutama esimerkki:

  • Paksusuoliavanteille löytyy Aurum Xtra – avannesidos, joka tarjoaa erityisen vapauden sidoksen vaihtoon silloin kun olet poissa kotoa: Sidoksen sisäpussin (sisältöineen) ja pohjalevyn voi huuhdella wc-pöntöstä, anaerobibakteerit hajottavat tuotteet viemäristössä. Näin sinulle ei jää kuin puhdas ulkopussi, jonka voi roskakorin puutteessa laittaa vaikka taskuun.
  • Jos sinulla on ohutsuoliavanne, tai paksusuoliavanne ja käytät tyhjennettävää pussia, luultavasti pidät tästä ominaisuudesta: tyhjennettävien pussien suulla on pieni valkoinen liuska, josta vetämällä pussin suun saa auki ja näin tyhjentäminen sekä pussin suun puhdistaminen on helpompaa.
  • Virtsa-avannepusseissa taasen on pehmeä hana, jolloin sen saa liitettyä yöksi keräyspussiin ilman erillistä sovitinta.
  • Sidoksista löytyvät myös mm. kurkistusaukot, vyölenkit, aktiivihiilisuodattimet ja vettä pitävät pehmeät kuitukankaat. Kaikki sitä varten, että voit keskittyä elämään elämääsi juuri niin kuin haluat. Samalta valmistajalta löytyy myös laaja valikoima ihoystävällisiä tarvikkeita, niin ikään täynnä innovatiivisia ominaisuuksia.

5 Ainutlaatuisia
Manuka-hunaja on ainutlaatuista, sillä sen luonnollisesti korkeita antibakteerisia ominaisuuksia sisältävä ainesosa MGO (metyyliglyoksaali) on vain Uudessa-Seelannissa kasvavalle Manuka-kasville tyypillistä. Aurum – sidoksissa onkin panostettu ennen kaikkea ihon hyvinvointiin, sillä kun iho avanteen ympärillä on terve, avanteen hoidon ongelmatilanteet, kuten sidoksen irtoaminen tai ohivuodot, ovat epätodennäköisempiä. Tämä ainutlaatuinen, ihoystävällinen pohjalevy yhdistettynä muihin ominaisuuksiin, tekee Aurum – avannesidoksista ainutlaatuisia.

+1  Vain kokeilemalla tiedät!

Sinä olet yksilö, ja niin on ihosi ja avanteesikin. Vain sinä tiedät mikä on itsellesi paras tuote, eikä se selviä kuin kokeilemalla. Lähetämme mielellämme kaikista avannesidoksistamme näytteitä veloituksetta kokeiluun. Laita viestiä asiakaspalvelu@medfanet.fi tai soita 0800 940 60 (maksuton nro, ark 8-16). Voit myös lähettää tietosi alla olevan lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Ota yhteyttä!

Carla Myller

Toimitusjohtaja
Managing Director
+358 41 543 8282
carla.myller@medfanet.fi

Kirsi Laakso

Aluepäällikkö
Regional Manager
+358 50 595 5537
kirsi.laakso@medfanet.fi

Eva-Maria Kankainen

Aluepäällikkö
Regional Manager
+358 40 968 0960
eva-maria.kankainen@medfanet.fi

Kristiina Pykälistö

Asiakaspalvelu- ja myyntikoordinaattori
Customer Service and Sales Coordinator
0800 940 60
kristiina.pykalisto@medfanet.fi

Pepita Kurttila

Toimistoassistentti
Office Assistant
0800 940 60
pepita.kurttila@medfanet.fi

Tilaa tuoteluettelomme työpisteellesi!

Haluaisitko tuotenäytteitä potilaallesi, esitteitä, tuoteluettelomme tai ehkä antaa palautetta?