Hyperflex-hydrokolloidi Manuka-hunajalla

Hyvinvoivan ihon tueksi

Ei sisällä lisäaineita, säilöntäaineita tai liimoja

Aurum avannesidoksissa käytetään Manuka-hunajaa sisältävää Wellandin Hyperflex-hydrokolloidia, joka ylläpitää optimaalista ihon kosteustasapainoa, sillä se imee ylimääräisen kosteuden ja vähentää ihon maseroitumista. Se, mitä kyseinen hydrokolloidi sisältää ei ole sattumaa, vaan tieteellisen tutkimuksen tulos.

Hyperflex-hydrokolloidi koostuu vain viidestä turvallisesta, elintarvikeluokan materiaalista:

1 CMC
Karboksimetyylisellusloosa eli CMC on selluloosan johdannainen, jota saadaan puuvillakasvin hahtuvista. Elintarviketeollisuudessa CMC:tä käytetään sakeuttamisaineena mm. jäätelöissä ja hammastahnoissa. CMC tunnetaan sen erinomaisesta kyvystä sitoa nestettä. Se myös turpoaa nopeasti, mahdollistaen Hyperflex-hydrokolloidin tarttuvuuden.

2 Gelatiini
Liivate eli gelatiini on luonnollinen vesiliukoinen polymeeri, jota valmistetaan puhdistetusta proteiinista kollageenin osittaisen happaman hydrolyysin (tyyppi A) tai osittaisen emäksisen hydrolyysin (tyyppi B) tai näiden sekoituksen avulla. Gelatiinin kemiallinen rakenne tekee siitä vesiliukoisen ja sen avulla voidaan muodostaa geelejä, jotka ovat vahvoja, joustavia ja läpinäkyviä. Gelatiini huolehtii Hyperflex-hydrokolloidin pitkäaikaisesta kosteustasapainosta.

3 Pektiini
Pektiiniä saadaan sitrushedelmien kuorista, kuten sitruunoista ja se on äärimmäisen monipuolinen, hyvien geeliyttävien ominaisuuksiensa vuoksi. Pektiini on ihoystävällinen aine ja edistää ihon pintakerroksen suojaa. Se imee kosteutta, mahdollistaa kiinnityksen, kosteuttaa ja turpoaa suhteellisen hitaasti estäen Hyperflex-hydrokolloidin hajoamista.

4 Polyisobuteeni
Polyisobuteeni (PIB) on kirkas lineaarinen polymeeri, jota käytetään Hyperflex-hydrokolloidissa. PIB on ketjukiinnitteinen polymeeri ja antaa hydrokolloidille joustavuutta ja tarttuvuutta. Siinä on hyvä suoja kosteutta vastaan, pitkäkestoinen tarttuvuus, hajuttomuus sekä se on joustava laajalla lämpötilaskaalalla.

5 Manuka-hunaja
Hyperflex-hydrokolloidi sisältää myös UMF16+ tason Manuka-hunajaa, joka on Uudesta-Seelannista saatava luonnontuote. Lue lisää Manuka-hunajasta. 

”Manuka-hunaja sisältää luonnollisesti antibakteerisia ominaisuuksia.”

Lääketieteellisen tason Manuka-hunaja sisältää luonnollisesti antibakteerisia ominaisuuksia omaavaa MGO:ta. Se myös laskee pH:ta, joka estää mikrobiologista kasvua ja vapauttaa enemmän happea kudokseen. Korkean sokeripitoisuuden ansiosta hunaja sitoo nestettä, estäen bakteerien kasvua ja turvotusta. Hunajan sisältämä glukoosioksidaasi taasen vaikuttaa vetyperoksidin muodotumiseen, vaikuttaen omalta osaltaan antimikrobiseen tehokkuuteen.

Yksinkertainen on kaunista, vain viisi ainesosaa. Wellandin käyttämä hydrokolloidi ei siis sisällä lainkaan lisäaineita, säilöntäaineita tai liimoja, jotka voisivat ärsyttää ihoa. Aurum avannesidoksia on saatavilla paksusuoli-, ohutsuoli-, sekä virtsa-avanteille.

Ota yhteyttä!

Carla Myller

Toimitusjohtaja
Managing Director
+358 41 543 8282
carla.myller@medfanet.fi

Kirsi Laakso

Aluepäällikkö
Regional Manager
+358 50 595 5537
kirsi.laakso@medfanet.fi

Eva-Maria Kankainen

Aluepäällikkö
Regional Manager
+358 40 968 0960
eva-maria.kankainen@medfanet.fi

Kristiina Pykälistö

Asiakaspalvelu- ja myyntikoordinaattori
Customer Service and Sales Coordinator
0800 940 60
kristiina.pykalisto@medfanet.fi

Pepita Kurttila

Toimistoassistentti
Office Assistant
0800 940 60
pepita.kurttila@medfanet.fi

Tilaa tuoteluettelomme työpisteellesi!

Haluaisitko tuotenäytteitä potilaallesi, esitteitä, tuoteluettelomme tai ehkä antaa palautetta?