Fulcionel-tuki- ja tyrävyö 20cm – verkkokankainen/musta

Fulcionel-tuki- ja tyrävyö 20 cm – verkkokankainen/musta

Fulcionel-vyöt ovat erittäin laadukkaita tuki- ja tyrävöitä jokapäiväiseen käyttöön, joissa yksityiskohdat ovat tarkkaan mietittyjä. Vyö on helppo laittaa päälle ainutlaatuisen taskun avulla, silikoniresorit reunoilla estävät vyön rullautumisen ja pitävät sen hyvin paikoillaan.

Soveltuu lisätueksi avanneleikatuille aktiiviseen elämäntyyliin, kuten lenkille, puutarhaan tai arkiaskareisiin, joihin liittyy nostelua. Tukee avannetyrää, napatyrää tai prolapsia. Vyö puetaan avannepussin päälle – avanne toimii tavallisesti hyvin myös vyön alla. Verkkokankainen malli on palautteen perusteella ihanteellinen tukivyö heti leikkauksen jälkeen.

Materiaali joustaa ja hengittää erinomaisesti, leveän tarranauhan ansiosta vyön kireyttä voi säätää päivän mittaan tarpeen mukaan. Huomaamaton ja ohut tukivyö vaatteiden alle. Väri musta.

  • Leveys 20 cm

  • Väri: Musta

  • Koot: XS – XXL

  • Tukitaso 2: Keskinkertainen tuki

Tuotetiedot

  Leveys Väri Koko Vyötärö (cm) Tilauskoodi/REF
Tukivyö Fulcionel verkkokankainen, musta 20 cm musta XS -75 20MVXS
20 cm musta S 75-90 20MVS
20 cm musta M 90-105 20MVM
20 cm musta L 105-120 20MVL
20 cm musta XL 120-135 20MVXL
20 cm musta XXL 135-150 20MVXXL

Pehmeä ja hengittävä materiaali, soveltuu erinomaisesti heti leikkauksen jälkeen. 

Fulcionel®-vyöt soveltuvat keskivartalon tukemiseen ja erilaisille tyrille riippumatta niiden muodosta tai koosta (parastomaali- ja haavatyrät, prolapsit). Vyö on suunniteltu laitettavaksi avannesidoksen päälle, ilman että vyöhön tarvitsee tehdä erillistä reikää pussille.

Fulcionel®-vyöt soveltuvat keskivartalon tukemiseen ja erilaisille tyrille riippumatta niiden muodosta tai koosta (parastomaali- ja haavatyrät, prolapsit). Verkkokankainen malli erinomainen heti leikkauksen jälkeen.

Fulcionel®-vyöt soveltuvat keskivartalon tukemiseen ja erilaisille tyrille riippumatta niiden muodosta tai koosta (parastomaali- ja haavatyrät, prolapsit). Vyö on suunniteltu laitettavaksi avannesidoksen päälle, ilman että vyöhön tarvitsee tehdä erillistä reikää pussille.

Fulcionel-tukivyö, jossa valmiina aukko avannepussia varten. Aukollinen vyö mahdollistaa avanteen toiminnan esteettä antaen samalla tukea. Laadukas vyö, jonka yksityiskohdat ovat tarkkaan mietittyjä.

Neopreenista valmistettu joustava ja muotoutuva tukivyö sopii keskivartalon tukemiseen esim. urheillessa, ulkoillessa ja uidessa. Vyö on leikattava, joten sen saa yksilöllisesti muotoiltua. Myös avannepussille voidaan leikata aukko. Katso erillinen leikkausohje.

Napakat mikrokuituiset Fulciosupport-alushousut ovat arkikäytön lisäksi erinomaiset liikuntaan ja ulkoiluun. Hengittävä, miellyttävä materiaali joustaa ja muotoutuu vartalon mukaan. Korkea vyötärö. Malli on napakka ja antaa pehmeän tuen.

Fulciosupport-bokserit ovat arkikäytön lisäksi erinomaiset liikuntaan ja ulkoiluun. Hengittävä, miellyttävä mikrokuituinen materiaali joustaa ja muotoutuu vartalon mukaan. Malli on napakka ja antaa pehmeän tuen, estämättä kuitenkaan avanteen normaalia toimintaa.

Cuiwearin avanneleikatuille suunniteltu naisellinen alushousu sisältää sisätaskun avannesidokselle. Korkea vyötärö peittää avannepussin ja tasku pitää pussin kehoa vasten, mutta irti iholta. Näin alushousut silottavat siluetin ja avannesidos on huomaamaton vaatteiden alla.

Cuiwearin avanneleikatuille suunnitellut bokserit ovat käytännölliset ja helpottavat pukeutumista, sillä ne sisältävät sisätaskun avannesidokselle. Tasku pitää avannesidoksen irti iholta, mikä tuntuu miellyttävältä ja vähentää hikoilua sidoksen ympäriltä.