Clinifix – hydrokolloidi kiinnitysteippi

Soveltuu kaikkien lääketieteellisten dreenien, katetrien ja letkujen kiinnitykseen iholle.

Clinifix – hydrokolloidi kiinnitysteippi

Clinifix-kiinnitysteippi soveltuu kaikkien lääketieteellisten dreenien, katetrien ja letkujen kiinnitykseen iholle. Teippi on ihoystävällinen ja turvallinen käyttää.

Teippi ei sisällä liuotinpohjaisia aineita tai lateksia, vaan kiinnittyy iholle ihoystävällisellä hydrokolloidilla vaikuttamatta lainkaan katetrin tai letkun kiinnitykseen tai niiden pintaan. Tarranauha kiinnittää dreenin/katetrin/letkun paikalleen ja teippiä voidaan pitää iholla seitsemän vuorokautta. Kiinnitys on pehmeä ja miellyttävä, koukkuja tai klemmareita ei tarvita. Dreeni/katetri/letku voidaan irrottaa ja kiinnittää uudestaan ilman Clinifixin irrotusta iholta.

Olen työskennellyt PEG- hoitajana 15 vuotta, jonka aikana olen käyttänyt potilaillani monenlaisia letkujen ja katetrien kiinnitykseen tarkoitettuja teippejä. Kokemukseni CLINIFIXIN käytöstä perustuvat kliiniseen havainnointiin ja potilailta saatuun palautteeseen.
CLINIFIX on osoittautunut erinomaiseksi tavaksi kiinnittää PEG- letku yksinkertaisesti ja helposti paikoilleen. Potilaat ovat olleet tyytyväisiä tuotteen käyttöominaisuuksiin. Tuote on helppokäyttöinen ja se tuntuu hyvältä iholla.

– Pia Riipinen, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Kirurgian poliklinikka

Lue Pian käyttökokemukset Clinifix – teipistä kokonaisuudessaan oheisesta raportista.

Voidaan käyttää mm. seuraavien letkujen/katetrien kiinnitykseen:

  • Gastrostomialetkut, PEG – letkut

  • Rintakehän dreenit

  • Haavadreenit

  • Urologiset katetrit

  • Kestokaterit

Ihoystävällistä Clinifix-teippiä on helppo käyttää.

Esite (.pdf)
Käyttökokemusraportti (.pdf)

Tuotetiedot

  Pakkauskoko Myyntierä Tilauskoodi/REF
Clinifix-kiinnitysteippi 10 kpl 30 kpl 40-310

”ZenSetiv – silikonilaastarit sopivat erinomaisesti cystofixin kanssa
käytettäväksi. Eräs asiakas ei suostu enää muita käyttämään. Iho pysyy
ehjänä ja laastari on helppo irrottaa ja vaihtaa.”
– Jenni Haapamäki, Porin perusturva

ZenSetiv (tehdaspuhdas) silikonilaastari halkiolla on hellävarainen itsekiinnittyvä laastari, jota voidaan käyttää väliaikaisen tai pysyvän kirurgisen avanteen ympärillä, jossa tarvitaan suojaa erilaisten lääketieteellisten tarvikkeiden, kuten katetrien, letkujen ja dreenien ympärille.

Lue lisää

ZenSetiv-silikoniteippi ihoystävälliseen ja kivuttomaan kiinnitykseen. Erittäin hellävarainen, soveltuu erinomaisesti herkälle iholle. Teippi on kivuton poistaa. Voidaan irrottaa iholta ja asettaa uudelleen useita kertoja, ilman että kiinnitysteho heikkenee.

Lue lisää

Clinifix-kiinnitysteippi soveltuu kaikkien lääketieteellisten dreenien, katetrien ja letkujen kiinnitykseen iholle. Teippi on ihoystävällinen ja turvallinen käyttää.  Teippi ei sisällä liuotinpohjaisia aineita tai lateksia.

Lue lisää

ZenSetiv (tehdaspuhdas) silikonilaastari on hellävarainen itsekiinnittyvä laastari, jota voidaan käyttää suojana mm. ACE-avanteiden yhteydessä.

Lue lisää